Tilbud på medlemskap for 2017

kreditkort
Hvis du ikke har lagt merke til det enda så har vi fått nytt design på nettsiden vår. I tillegg har vi fått på plass flere nye funksjoner. Blant annet har vi fått på plass et nytt innmeldingssystem som gjør det mulig å betale medlemskapet med bankkort, noe som er mye raskere mer lettvint enn det gamle systemet som var basert på giro-betaling.

For å feire det nye innmelding systemet har vi nå tilbud på medlemskap for nye medlemmmer. Melder du deg inn nå så får gratis medlemskap ut året i tillegg til fullt medlemskap for 2017. Medlemskapet koster 300 kr og gir tilgang til alle våre aktiviteter og vårt lukkede diskusjonsforum. I tillegg hjelper hvert nytt medlemskap oss til å bli en større og sterkere organisasjon.

Det er fortsatt mye spennende som skjer denne høsten både i foreningen og andre steder. Derfor har vi integrert en ny kalender inn i nettsiden for å gjøre det lettere for dere å følge med på hva som skjer. Vi har også samlet en liste med eksterne aktiviteter som vi tror kan være relevante for voksne med Asperger syndrom.