ØNSKER DELTAGERE TIL LIVE-SENDING OM ASPERGER

Vi har vært i kontakt med produksjonsselskapet Uniframe som ønsker å rekruttere voksne med Asperger syndrom til et veldig spennende prosjekt som går ut på å lage korte live-sendinger på facebook for å spre kunskap om hvordan det er å leve med diagnosen. Her er informasjonen fra Uniframe:

Uniframe utvikler i samarbeid med Rådet for psykisk helse et live-konsept om unge og voksne med Asperger syndrom. Vil du med Asperger syndrom bli med?

Live-konseptet skal gi økt kjennskap til syndromet ved å introdusere ekte historier fra mennesker med Asperger. Gjennom sosiale medier skal Uniframe sende på direkten et litt annerledes program, der vi inviterer publikum til en innsiktsfull sending med åpenhet om livet med Asperger. Konseptet skal gå over 4 sendinger på 10-15 min.

Uniframe søker unge og voksne som vil dele sin hverdag, drømmer og utfordringer.

PRAKTISK

Filming og live-sendingen vil bli tilrettelagt, og innspilling vil foregå slutten av oktober 2018.

HVEM ER UNIFRAME?

Uniframe er et lite og ungt produksjonsselskap som produserer fiksjonsfilm, dokumentar og innhold til web. «Vi brenner for temaer som engasjerer og skaper diskusjon». Se deres nettside for mer info om selskapet og prosjektet www.uniframe.no.

Ønsker du å bidra med din historie eller kjenner noen som kan passe?

Ta kontakt på doku@uniframe.no hvis du ønsker å være med. 

Med vennlig hilsen
Sebastian Santana  
Produsent – Uniframe
Mob. 950 61 617