Pizzatreff i november

Foreningen Spekteret ønsker velkommen til pizzatreff for aspergere og andre interesserte over 18 år!

I november arrangerer vi de følgende pizzatreffene (alle treff starter klokken 18)

Oslo 21. november Peppes Karl Johan
Drammen 22. november Peppes Drammen
Tønsberg 22. november Peppes Tønsberg
Bergen 23. november Peppes Danmarks Plass
Trondheim 26. november Peppes Kjøpmannsgata
Ski 26. november Peppes Jernbaneveien
Lillestrøm 1. desember Peppes Lillestrøm

 

Her treffes vi for hyggelig og sosialt samvær. Pizzatreffene er et sted hvor du kan være deg selv og bli møtt med forståelse og respekt fra likesinnede. Du trenger heller ikke være medlem av foreningen for å komme!

Første gang du er på pizzatreff med oss? Reglene er enkle. Alle betaler for seg selv men vi spleiser på gruppedeal til 148,- per person. Gruppedeal gir deg et glass mineralvann og så mye pizza du ønsker å spise. Hva du ønsker å bestille utover dette er opp til deg. Spør etter «Spekteret» når kommer så blir du vist til hvor vi sitter.

Er du litt usikker f.eks. første gang kan du gjerne ta med deg en venn eller en annen du er trygg på.

Vi starter i utgangspunktet 18.00, og bestiller nok mat en gang rundt 18.10, men om du ikke rekker det så kom gjerne allikevel. Peppes er fleksible nok til at de klarer å kjøre ut flere pizzaer til de som kommer litt sent.

Eventene har mulighet til å melde seg på. Det kan være lurt å gjøre det hvis du f.eks. vil ha påminnelse på telefonen (Facebook), men det er ikke noe krav om påmelding, så hvis du synes det er vanskelig å melde deg på på forhånd så er det bare å komme uansett så er det nok plass.
Hjertelig velkommen.