Pizzatreff i Sandefjord

Fredag. 28. april inviterer Foreningen Spekteret til pizzatreff på Peppes Pizza på brygga i Sandefjord. Hovedmålgruppen for pizzatreffet er voksne med asperger eller høytfungerende autisme. Treffet er åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer. Pizzatreffet er en god mulighet for å bli kjent med andre aspergere og med foreningen. Vi har booket eget rom fra kl 18:00.

Vi har hatt stor suksess med pizzatreffene i Oslo, som vi har hatt som fast aktivitet siden slutten av 2015. Du kan se på vår facebookside for oversikt over tidligere arrangementer.

Lokaler
Vi har booket eget rom som er skjermet for lyd. Det er også full mulighet for å dempe belysningen. Når du kommer til Peppes, er det bare å si at du skal til Foreningen Spekteret, så blir du vist til riktig rom.

Bestilling
Vi bestiller Peppes sin gruppedeal, det inkluderer en halv stor pizza og en alkoholfri drikke (0,4 l) for 168 kr. 208 kr for alkoholholdig. Alle må betale for seg selv. Hvis du har allergi eller spesielle preferanser, må det opplyses om ved bestilling. Det er også mulig å få nachos, rømme og salat inkludert i gruppedealen ved ønske. Reglene til Peppes forutsetter at alle som kommer på pizzatreffet også er med på bestillingen. Dette innebærer spiseplikt. Om du ønsker å ta en titt på menyen, kan det gjøres her

Meld deg på med skjema her, eller via facebook. Er det noe du lurer på kan du sende en epost til [email protected]

[wd_contact_form id=»11″]