Pizzatreff og aktiviteter i januar

Godt nytt år alle sammen! Foreningen Spekteret ønsker velkommen til pizzatreff for aspergere og andre interesserte over 18 år!

I janu ararrangerer vi de følgende pizzatreffene. Alle treff starter klokken 18. Trkk på navnet for kart for hvert treff.

Oslo 20. januar Peppes Karl Johan
Bergen 20. januar Peppes Danmarks Plass
Trondheim 21. januar Peppes Kjøpmannsgata
Tønsberg 24. januar Peppes Tønsberg
Ski 28. januar Peppes Jernbaneveien 
Drammen 30. januar Peppes Drammen
Lillestrøm 1. februar Peppes Lillestrøm

Den 18. januar starter vi også opp med våre faste medlems-treff på fredager på Wayback (Kristian Augusts gate 10, klokken 18).

Her treffes vi for hyggelig og sosialt samvær. Pizzatreffene er et sted hvor du kan være deg selv og bli møtt med forståelse og respekt fra likesinnede. Du trenger heller ikke være medlem av foreningen for å komme!

Første gang du er på pizzatreff med oss? Reglene er enkle. Alle betaler for seg selv men vi spleiser på gruppedeal til 148,- per person. Gruppedeal gir deg et glass mineralvann og så mye pizza du ønsker å spise. Hva du ønsker å bestille utover dette er opp til deg. Spør etter «Spekteret» når kommer så blir du vist til hvor vi sitter.

Er du litt usikker f.eks. første gang kan du gjerne ta med deg en venn eller en annen du er trygg på.

Vi starter i utgangspunktet 18.00, og bestiller nok mat en gang rundt 18.10, men om du ikke rekker det så kom gjerne allikevel. Peppes er fleksible nok til at de klarer å kjøre ut flere pizzaer til de som kommer litt sent.

Eventene har mulighet til å melde seg på. Det kan være lurt å gjøre det hvis du f.eks. vil ha påminnelse på telefonen (Facebook), men det er ikke noe krav om påmelding, så hvis du synes det er vanskelig å melde deg på på forhånd så er det bare å komme uansett så er det nok plass.
Hjertelig velkommen.